WOMEN EMPOWERING WOMEN

  • Door Astrid Joosten en Carola Schothorst.
  • Een hoogwaardig vierdaags programma dat de diepte in gaat.
  • Individuele coaching in een zeer kleine groep.
  • Onze locatie: Central Park hotel, Voorburg.

Women empowering Women is een trainingsprogramma voor vrouwen die verder willen groeien. Vrouwelijke professionals, leidinggevenden, specialisten en ondernemers.

Wat is het doel van deze training?

Je kunt niet optimaal functioneren en groeien zonder een bepaalde mate van zelfvertrouwen, zelfkennis en balans. Een mens moet immers omgaan met allerlei uitdagingen, emoties van anderen en tegenslag. Benut je wel je volledige potentie? Kun jij je optimaal ontwikkelen en doorgroeien? Wat zijn je mogelijke blokkades en angsten? Zoek ze op en verbeter ze met ons, zodat je steviger in je schoenen staat. Je zult dan met meer overtuiging opereren, als een autoriteit op jouw gebied. Bezin je, samen met ons, op jezelf of je positie. Zit je op de juiste plek? Waar sta jij over vijf jaar?

Onze methode

Ons uitgangspunt is dat iedereen in staat is om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen, een continu proces. Onze rol is je daarin te begeleiden. Zo’n proces vraagt om met een open blik naar jezelf te kijken en om je vaststaande overtuigingen nog eens ter discussie te stellen. Op die manier kan je nieuwe inzichten krijgen die van binnenuit komen. Alleen dan vindt er een echte transformatie in jezelf plaats.

De trainers

Carola Schothorst heeft als gecertificeerd coach jarenlange ervaring met The Transformation Game, een zelfreflecterend, krachtig en effectief middel voor meer bewustwording. The Game daagt je uit jezelf beter te leren kennen en met je talenten aan de slag te gaan. Het zorgt ervoor dat je creatieve energie vrijkomt.

Astrid Joosten heeft ruim 30 jaar ervaring in presentatie- en gesprekstechnieken. Hoe stevig ben jij in het voeren van gesprekken? Wij trainen dat met je. Het vergroot je zichtbaarheid en geeft meer zelfvertrouwen, waardoor je gesprekspartners je op voorhand serieuzer nemen.

>>Lees hier meer over de trainers.

Duur en locatie

Het programma bestaat uit drie intensieve dagen mét avondprogramma, plus een losse terugkomdag. We verblijven in een rustig gelegen comfortabel hotel met een goed restaurant, in Voorburg.

>> Bekijk de locatie hier.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de training, de locatie, de kosten en de trainers?

>> Aanmelden voor de training

>> Geef je op voor onze nieuwsbrief

>> Volg ons op LinkedIn