Astrid Joosten

Astrid Joosten heeft ruim 30 jaar ervaring in presentatie- en gesprekstechnieken. Hoe stevig ben jij in het voeren van gesprekken? Wij trainen dat met je. Het vergroot je zichtbaarheid en geeft meer zelfvertrouwen, waardoor je gesprekspartners je op voorhand serieuzer nemen.

“Mijn ambitie is nooit geweest om rijk of beroemd te worden. Wel: de best mogelijke Astrid Joosten worden, het optimale uit mezelf halen. Persoonlijke ontwikkeling vind ik de enige interessante route in het leven. Je leert het meest van tegenslagen. Die waren er in mijn privé-leven door de dood van mijn man. En ook de omroep kent als branche vele uitdagingen om je daar zo lang staande te houden. Maar dat zijn ook juist kansen om te groeien. Daarvoor moet je jezelf heel goed leren kennen, naar binnen kijken en je eigen kracht ontdekken. Dan kun je die ook inzetten voor anderen. Alles wat ik geleerd heb geef ik graag door, vooral aan vrouwen. Dat geeft mij energie.

Carola Schothorst

Carola Schothorst heeft als gecertificeerd coach jarenlange ervaring met The Transformation Game, een zelf reflecterend, krachtig en effectief middel voor meer bewustwording. The Game daagt je uit jezelf beter te leren kennen en met je talenten aan de slag te gaan. Het zorgt ervoor dat je creatieve energie vrijkomt.

“Geluk ontstaat van binnenuit. Het is een voortdurende zoektocht naar het vinden van de juiste balans in een wereld die steeds hectischer wordt. Door mezelf te zijn en te weten wie ik ben, voel ik me krachtig, verbonden en gelukkig. Dat wil ik graag overbrengen in onze trainingen. Het geeft me enorm veel voldoening om andere vrouwen te stimuleren in hun ontwikkelingsproces en bij het vinden van die balans.”

Astrid: Waarom ik met Carola samenwerk?
“In mijn trainingen kon ik jarenlang mensen allerlei skills aanreiken. Maar het bevredigde me niet meer volledig omdat niet ieder mens hetzelfde is. Ik miste de mogelijkheid en voldoende tijd om de persoonlijkheid van de unieke deelnemer goed te kunnen doorgronden en in te zetten. Dat vullen Carola en ik samen perfect in. Een verrijking, zowel voor mij als voor de cursisten.”

Carola: Waarom ik met Astrid samenwerk?
“In de trainingen die ik geef krijg je inzichten in patronen en valkuilen die je belemmeren je eigen kracht en talenten volledig in te zetten. De unieke combinatie met Astrid haar skills en ervaringen geeft de deelnemers de kans om deze inzichten direct te oefenen en te verankeren.”